Kako rezervirati

PRETRAGA SMJEŠTAJA
U nekoliko koraka možete rezervirati smještaj za Vas odmor. Kako biste našli smještaj koji najviše odgovara vašim željama i potrebama možete koristiti tražilice na našoj stranici.Pretragu je moguće vršiti po destinaciji, po vrsti smještaja i po imenu apartmana.

IZBOR SMJEŠTAJNE JEDINICE
Kako biste što lakše izabrali objekt koji najviše odgovara vašim očekivanjima stavili smo Vam na raspolaganje velik broj informacija o samom objektu i njegovoj okolici. Uz svaki objekt naći ćete detaljan opis karakteristika i veliki broj fotografija. Takodjer se uz svaki objekt nalaze smještajne jedinice,tj. sobe ili apartmani unutar objekta, te detaljan cjenik.
Izaberite jedinicu u kojoj želite boraviti te klikom na gumb "upit/rezervacija" pošaljite upit na koji će vam u roku od 24h biti poslan odgovor, potvrda raspoloživosti ili alternativna ponuda.

OPĆI UVJETI PRUŽANJA USLUGA SMJEŠTAJA
PONUDA
DI TOURS osigurava uslugu smještaja prema objavljenim informacijama na www.di-tours.com, te prema opisu , cijeni i terminu sukladno potvrđenoj rezervaciji.

KATEGORIZACIJA I OPIS USLUGA
Smještajne jedinice opisane su prema službenoj kategorizaciji, te na temelju uvida u stvarno stanje smještaja. Dolazak gostiju predviđen je od 14:00 na dalje. Smještajna jedinica mora se napustiti do 10:00h. Kućni ljubimci dozvoljeni su samo u smještajnim jedinicama kod kojih je posebno naznačen prihvat kućnih ljubimaca uz dodatnu nadoplatu.
U cijenu je uključeno: tjedna promjena posteljine, toaletni papir (samo na dan dolaska), upotreba vode, struje, plina i završno čišćenje. Neovisno o tome, gost je dužan na dan odlaska ostaviti apartman u stanju kakav je nađen.

CIJENE SMJEŠTAJA
Cijene smještaja uključuju osnovnu uslugu kako je opisano uz smještajnu jedinicu iz rezervacije. Cijene smještajnih jedinica objavljene su u EUR-ima, ali se obračunavaju u KUNAMA prema važećem cjeniku... DI TOURS zadržava pravo promjene objavljenih cijena u slučaju promjene tečaja.

REZERVACIJE I UPLATE
Upiti i rezervacije smještaja primaju se e-mailom, faxom, pismeno ili osobno u poslovnici DI TOURS. Prilikom izvršene rezervacije gost potvrđuje da je upoznat s ovim Općim uvjetima pružanja smještaja te da ih u cijelosti prihvaća. Za rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti akontaciju, a ostatak iznosa PLAĆA SE NA DAN DOLASKA.

PROMJENE I OTKAZ REZERVACIJE
U slučaju otkaza potvrđene rezervacije,datum primitka pismenog otkaza predstavlja osnovu za obračun otkaznih troškova kako slijedi :
za otkaz do 30 dana prije početka korištenja usluge naplaćuje se 30% od iznosa akontacije
za otkaz od 30-15 dana prije početka korištenja usluge naplaćuje se 50% od iznosa akontacije,
za otkaz od 15-7 dana prije početka korištenja usluge naplaćuje se 75% od iznosa akontacije
za otkaz ispod 7 dana prije početka korištenja usluge naplaćuje se 100% od iznosa akontacije.

OBVEZE AGENCIJE
Obveza agencije je briga o provedbi usluga,te briga o pravima i interesima gosta, sukladno dobrim običajima u turizmu.
DI TOURS nije odgovoran za uništenu ili izgubljenu prtljagu, kao ni za krađu prtljage ili dragocjenosti u smještajnoj jedinici.

OBVEZE GOSTA
Gost je dužan posjedovati valjane putne isprave, pridržavati se kućnog reda u smještajnim objektima. U slučajevima nepoštivanja ovih obaveza, gost snosi troškove i odgovara za učinjenu štetu.

REKLAMACIJE
Gost je dužan odmah reklamirati smještaj na licu mjesta, u kojem će mu slučaju agencija ponuditi slobodni alternativni smještaj.U suprotnom ne ostvaruje pravo na reklamaciju.

DI TOURS se ne može smatrati odgovornim za eventualne klimatske uvjete, čistoću i temperaturu mora, te slične situacije i događaje koje mogu uzrokovati nezdaovoljstvo gosta, a ne tiču se direktno kvalitete rezervirane smještajne jedinice.

POTVRDA I UPLATA REZERVACIJE
Nakon pismene potvrde rezervacije i vaše uplate, rezervacija postaje valjana.

Rezervaciju možete uplatiti bankovnom doznakom na slijedeći bankovni račun :Ukoliko vršite rezervaciju do 60 dana i više prije dolaska ,možete uplatiti :
akontaciju u iznosu od 100 € (ili prema dogovoru) odnosno protuvrijednost u kunama kako biste potvrdili i rezervirali smještaj. Ukoliko vršite rezervaciju do 21 dan prije dolaska potrebno je uplatiti 30% cijene smještaja. Razliku do kompletne cijene smještaja plaćate na dan dolaska.

Po uplati dobiti ćete Voucher kao dokaz vaše rezervacije.

Želimo Vam ugodan odmor za dugo sjećanje!

Potraži smještaj


Meteo i Web-kameraTemperatura (4m iznad mora): 12,8°C
Vlažnost: 94%
Temperatura mora: 20°C
Tlak zraka: 1007,1 hPa
Vjetar: 6 km/h 99° E
Kiša: 0 mm/h